Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Jäädytetty mämmi-juustokakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(3)
Kesto
Vaikeusaste
3 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 25 min.
Lisätietoja:

12 t (jäädytys)

1. Murskaa keksit hienoksi pakastepussissa kaulimella painellen. Lisää sulatettu voi ja painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle (Ø 16 cm).
2. Sekoita mascarponejuustoon noin 1 dl sokeria. Mausta seos vaniljasokerilla.
3. Erota munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset juustoseokseen, samoin mämmi.
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää loput sokerista koko ajan vatkaten. Nostele valkuaisvaahto juustoseokseen.
5. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada seos keksipohjan päälle ja peitä foliolla. Anna jäätyä pakastimessa yön yli.
6. Ota kakku pakastimesta pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoamista.
7. Siirrä kakku vuoasta tarjoiluvadille ja koristele pähkinä-hedelmäseoksella, hunajalla ja mintulla.