
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | broilerin koipia
broilerin koipi (à 3 kpl) | |
1 | sipulia sipuli | |
3 - 5 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
500 g g | paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti | |
1 | appelsiinia
appelsiini (mehu puristettuna ja kuori raastettuna) | |
1 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
2 tl tl | rosmariinia rosmariini | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
80 g g | oliiveja oliivi | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2,5 dl dl | gluteenitonta kaurarouhetta gluteeniton kaurarouhe | |
1 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | |
5 dl dl | vettä vesi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaattinen broileri-kauravuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Broilerin koipireisistä hautuu kaurarouhepedillä huomaamatta myös Broileri-kasvisvokki -reseptin lihat.
- Ota broilerit jääkaapista huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
- Viipaloi kuoritut ja halkaistut sipulit. Sekoita ne tomaattimurskan, pyreen, appelsiinin kuoren ja mehun, sokerin ja mausteiden kanssa. Nostele seos valutettujen oliivien kanssa lihojen joukkoon.
- Levitä kaurarouhe öljytyn laakean uunivuoan pohjalle.
- Liuota liemikuutio kiehuvaan veteen ja kaada se vuokaan. Sekoita. Nostele lihat marinadeineen rouheen päälle.
- Kypsennä ensin 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka paistamista vielä noin tunnin ajan.
- Tarjoa yksi koipireisi/ruokailija tomaattisen kaurarouheen ja salaatin kanssa. Nosta loput lihat jäähtymään. Irrota lihat luista ja pane peitetyssä astiassa jääkaappiin odottamaan vokin valmistusta.