
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | broileria
broileri (paistileikettä) | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 tl tl | voita voi | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
100 g g | pekonia pekoni | |
2 | sipulia sipuli | |
3 - 4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
150 g g | selleriä
selleri (juuriselleriä, kuorittuna ja pilkottuna) | |
1 | omenaa omena | |
100 g g | herkkusieniä herkkusieni | |
5 dl dl | omenasiideriä
omenasiideri (kuivaa) | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisäksi
6 annosta annos | riisiä riisi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroileria siiderissä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuivaa paistileikkeet talouspaperiin, puolita broilerit ja mausta palat suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinpalat ja pekoni parissa erässä. Siirrä lihat pataan.
- Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja paloittele selleri ja omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa herkkusienet neljään osaan.
- Kuullota kaikki kasvikset parissa erässä pannulla ja kumoa pataan.
- Lisää pataan siideri.
- Hauduta kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes broileri on mehevän kypsää.
- Tarkista maku, silppua pataan lehtipersiljaa ja tarjoa keitetyn riisinkera.