Helppous yllättää
Broileria siiderissä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g broileria broileri
(paistileikettä)
1,5 tl tl suolaa suola
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 tl tl voita voi
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
100 g g pekonia pekoni
2 sipulia sipuli
3 - 4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
150 g g selleriä selleri
(juuriselleriä, kuorittuna ja pilkottuna)
1 omenaa omena
100 g g herkkusieniä herkkusieni
5 dl dl omenasiideriä omenasiideri
(kuivaa)
0,5 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja

Lisäksi

6 annosta annos riisiä riisi

Broileria siiderissä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(3)

Valmistus

  1. Kuivaa paistileikkeet talouspaperiin, puolita broilerit ja mausta palat suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinpalat ja pekoni parissa erässä. Siirrä lihat pataan.
  3. Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja paloittele selleri ja omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa herkkusienet neljään osaan.
  4. Kuullota kaikki kasvikset parissa erässä pannulla ja kumoa pataan.
  5. Lisää pataan siideri.
  6. Hauduta kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes broileri on mehevän kypsää.
  7. Tarkista maku, silppua pataan lehtipersiljaa ja tarjoa keitetyn riisinkera.