
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | broileria broileri | |
1,5 tl tl | suolaa suolaa | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuria | |
1 tl tl | voita voi | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
0,5 pkt pkt | pekonia pekoni | |
2 | sipulia sipuli | |
3 -4 | valkosipulia valkosipuli | |
150 g g | selleriä selleri | |
1 | omenaa omena | |
0,5 rs rs | herkkusieniä herkkusieni | |
5 dl dl | omenasiideriä omenasiideri | |
0,5 | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Broileria siiderissä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00
h
(3)
Valmistus
- Kuivaa paistileikkeet talouspaperiin, puolita broilerit ja mausta palat suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinpalat ja pekoni parissa erässä. Siirrä lihat pataan.
- Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja paloittele selleri ja omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa herkkusienet neljään osaan.
- Kuullota kaikki kasvikset parissa erässä pannulla ja kumoa pataan.
- Lisää pataan siideri.
- Hauduta kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes broileri on mehevän kypsää.
- Tarkista maku, silppua pataan lehtipersiljaa ja tarjoa keitetyn riisin ja patongin kera.