
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | broileria
broileri (sisäfileetä) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Pata
0,5 dl dl | vettä vesi | |
2 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 tl tl | basilikaa basilika | |
2 dl dl | kermaa kerma | |
200 g g | tomaattia tomaatti | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBasilikalla maustettu broileri-tomaattipata
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Puolita fileet ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broileripalat.
- Nostele palat pataan, huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada lihojen päälle.
- Käytä pannulla myös lohkotut sipulit ja puolitetut valkosipulinkynnet.
- Kaada vihannekset pataan ja lisää myös basilika, minitomaatit ja kerma.
- Hauduta n. 20 minuuttia.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
- Tarjoile keitettyjen tai paistettujen vihannesten kera.