Helppous yllättää
Tofu-halloumi tikka masala-vartaat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt halloumia halloumi
(Eridanous halloumia)
2 pkt pkt tofua tofu
(My Best Veggie luomutofua)
1 kukkakaalia kukkakaali
800 g g uutta perunaa uusi peruna
2 paprikaa paprika
1 sipulia sipuli

Marinadiin

3 dl dl kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
3 tl tl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 sitruunamehua sitruunamehu
1,5 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 tl tl kardemummaa kardemumma
3 tl tl curryjauhetta curryjauhe
1,5 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe

Jogurttikastike

3 dl dl kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
1 kourallista kourallinen minttua minttu
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu

Tarjoiluun

1 prk prk sipulichutneyta sipulichutney
(Grillimaisteri sipulichutney)

Tofu-halloumi tikka masala-vartaat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:45 h
(6)

Valmistus

  1. Aloita pesemällä varhaisperunat. Jos perunat ovat hyvin pieniä, niitä ei tarvitse pilkkoa. Isommat voi halkaista. Esikeitä ne lähes kypsiksi. Tarkkaile perunoita keittämisen aikana. Niiden kuuluu jäädä hyvin napakaksi, mutta kypsäksi. Valuta vesi pois ja jätä ne odottamaan hetkeksi. Valuta tofupaketeista nesteet pois. Kuutioi tofut n. 2-3 cm palasiksi. Jätä ne hetkeksi talouspaperipalojen väliin kevyen painon alle, jotta enin neste saadaan niistä pois.
  2. Jatka marinadista. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kuutioi myös halloumi n. 2-3 cm paloiksi. Halkaise kukkakaalista käsin isohkoja ”kukkasia”. Pilko paprikat ja sipuli varrastikkuihin meneviksi palasiksi.
  3. Sekoita perunat, halloumit, tofut, paprikat, kukkakaalit ja sipulipalaset isossa kulhossa marinadin joukkoon. Jätä maustumaan mielellään pariksi tunniksi ennen grillaamista. Voit myös tehdä tämän jo edeltävänä päivänä.
  4. Jogurttikastiketta varten kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile heti tai jätä myös jääkaappiin odottelemaan tarjoiluhetkeä.
  5. Voitele grilliritilää öljyllä. Grillaa vartaat kuumassa grillissä kaikilta puolilta, yhteensä n. 15 minuutin ajan.
  6. Tarjoile heti jogurttikastikkeen ja sipulichutneyn kanssa.