Helppous yllättää
Korean BBQ Porkkanahodarit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä
4 porkkanaa porkkana
(ohuita)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 prk prk grillausmaustetta grillausmauste

Kiinankaali bbq-”kimchi”

500 g g kiinankaalia kiinankaali
(tai varhaiskaalia)
0,5 prk prk grillauskastiketta grillauskastike
(Grillimaisteri Korean BBQ -kastiketta)

Lisäksi

4 - 8 tl tl sinappia sinappi
(Grillimaisteri Makea Chili sinappia)
1 kourallista kourallinen kevätsipulia kevätsipuli
1 kourallista kourallinen korianteria korianteri
4 rkl rkl majoneesia majoneesi
(esim. valkosipulimajoneesia)

Korean BBQ Porkkanahodarit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Valitse ohuehkoja porkkanoita, sellaisia jotka muistuttavat muodoltaan keskikokoista nakkia. Kuori porkkanat. Kiehauta vesi sen kokoisessa kattilassa, että porkkanat mahtuvat siihen. Esikeitä porkkanoita 15 minuuttia. Nosta sivuun. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja rouhi Korean BBQ-maustetta.
  2. Valmista kiinankaalista bbq-kimchi. Pilko kiinankaali poikkisuunnassa ohuiksi suiroiksi. Sekoita kulhossa sen joukkoon ½ prk Korean BBQ-kastiketta.
  3. Kuumenna grilli. Grillaa porkkanoita vähän joka puolelta kymmenisen minuuttia.
  4. Levitä kullekin hodarisämpylällä 1-2 tl makeaa chili sinappia. Lusikoi päälle varhaiskaali bbq-kimchiä. Nosta porkkana hodarin väliin. Purista majoneesia porkkanan päälle.
  5. Hienonna kevätsipulinvarsia hienommaksi. Lisää päälle kevätsipulia ja korianteria.