
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä | |
4 | porkkanaa
porkkana (ohuita) | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 prk prk | grillausmaustetta grillausmauste |
Kiinankaali bbq-”kimchi”
500 g g | kiinankaalia
kiinankaali (tai varhaiskaalia) | |
0,5 prk prk | grillauskastiketta
grillauskastike (Grillimaisteri Korean BBQ -kastiketta) |
Lisäksi
4 - 8 tl tl | sinappia
sinappi (Grillimaisteri Makea Chili sinappia) | |
1 kourallista kourallinen | kevätsipulia kevätsipuli | |
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri | |
4 rkl rkl | majoneesia
majoneesi (esim. valkosipulimajoneesia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKorean BBQ Porkkanahodarit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valitse ohuehkoja porkkanoita, sellaisia jotka muistuttavat muodoltaan keskikokoista nakkia. Kuori porkkanat. Kiehauta vesi sen kokoisessa kattilassa, että porkkanat mahtuvat siihen. Esikeitä porkkanoita 15 minuuttia. Nosta sivuun. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja rouhi Korean BBQ-maustetta.
- Valmista kiinankaalista bbq-kimchi. Pilko kiinankaali poikkisuunnassa ohuiksi suiroiksi. Sekoita kulhossa sen joukkoon ½ prk Korean BBQ-kastiketta.
- Kuumenna grilli. Grillaa porkkanoita vähän joka puolelta kymmenisen minuuttia.
- Levitä kullekin hodarisämpylällä 1-2 tl makeaa chili sinappia. Lusikoi päälle varhaiskaali bbq-kimchiä. Nosta porkkana hodarin väliin. Purista majoneesia porkkanan päälle.
- Hienonna kevätsipulinvarsia hienommaksi. Lisää päälle kevätsipulia ja korianteria.