Korean BBQ Porkkanahodarit

Korean BBQ Porkkanahodarit

VaikeusasteHelppo
Valmistus30 min

Valmistus

  1. Valitse ohuehkoja porkkanoita, sellaisia jotka muistuttavat muodoltaan keskikokoista nakkia. Kuori porkkanat. Kiehauta vesi sen kokoisessa kattilassa, että porkkanat mahtuvat siihen. Esikeitä porkkanoita 15 minuuttia. Nosta sivuun. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja rouhi Korean BBQ-maustetta.
  2. Valmista kiinankaalista bbq-kimchi. Pilko kiinankaali poikkisuunnassa ohuiksi suiroiksi. Sekoita kulhossa sen joukkoon ½ prk Korean BBQ-kastiketta.
  3. Kuumenna grilli. Grillaa porkkanoita vähän joka puolelta kymmenisen minuuttia.
  4. Levitä kullekin hodarisämpylällä 1-2 tl makeaa chili sinappia. Lusikoi päälle varhaiskaali bbq-kimchiä. Nosta porkkana hodarin väliin. Purista majoneesia porkkanan päälle.
  5. Hienonna kevätsipulinvarsia hienommaksi. Lisää päälle kevätsipulia ja korianteria.

Sopivat reseptit