
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | ||
1 pkt pkt | grillijuustoa grillijuusto | ||
1 prk prk | tsatsikia tsatsiki | ||
1 dl dl | minttua minttu | ||
tuoretta | |||
1 | munakoisoa munakoiso | ||
2 dl dl | Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
esim. Romaine | |||
2 | tomaattia tomaatti | ||
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
paistamiseen |
Grillijuustoburger
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Hienonna mintun lehdet ja sekoita tzatzikin joukkoon. Suikaloi salaatti. Viipaloi tomaatti.
2. Leikkaa munakoisosta kahdeksan 1 cm:n paksuista viipaletta. Kuumenna parilapannu (tai grilli), valuta munakoisoille oliiviöljyä ja paista molemmin puolin niin että viipaleet ruskistuvat ja kypsyvät.
3. Paista myös grillijuusto ruskeaksi molemmin puolin.
4. Lämmitä burgersämpylät grillissä tai uunissa.
5. Voitele sämpylän pohja majoneesilla, aseta sille seuraavaksi kourallinen salaattia. Laita salaatin päälle muutama ruokalusikallinen Ajvar-kastikettaja kastikkeen päälle kaksi munakoisoviipaletta sekä grillijuusto. Laita grillijuuston päälle tzatzikia ja lopuksi muutama tomaattiviipale. Paina kansi päälle.