
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
350 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (esim. Grillimaisteri flank steakia eli naudan kuvetta) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 dl dl | grillauskastiketta
grillauskastike (esim. BBQ) | |
4 kpl kpl | pitaleipää
pitaleipä (Lidlin paistopisteestä) | |
1,5 kerää kerä | jääsalaattia jääsalaatti | |
1 | kurkkua kurkku | |
1 | tomaattia tomaatti | |
4 kpl kpl | retiisiä retiisi | |
1 | sipulia sipuli | |
3 rkl rkl | jalapenoa jalapeno |
Kastike
200 g g | aiolia
aioli (tai muuta mieleistäsi valkosipulikastiketta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLähi-idän pitaleivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista.
2. Kuivaa flank steak talouspaperilla, ripottele pintaan suolaa ja sivele kauttaaltaan grillauskastikkeella. Kypsennä liha grillissä mediumiksi (noin 56 °C) eli jätä liha sisältä punertavaksi. Anna lihan vetäytyä folion alla 10 minuuttia ja leikkaa se sitten ohuiksi viipaleiksi.
3. Kuumenna pitaleivät grillissä.
4. Täytä leivät lihaviipaleilla ja kasviksilla. Lisää valkosipulimajoneesia kastikkeeksi ja syö heti.
Vinkki: Kasvisruokailijan pitaleipiin sopivat esimerkiksifalafelpyörykät.