
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTäytetyt paprikat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Munaton
- Leikkaa paprikoista hattu pois ja puhdista niin, että pohja jää ehjäksi.
- Kaada couscous-ryynit kulhoon. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja kaada se coucous-ryynien päälle. Peitä kulho kelmulla ja anna ryynien turvota.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sienet. Kuumenna öljy pannulla ja paista niitä noin 5 minuuttia.
- Sekoita sienet ja kesäkurpitsa sekä murennettu feta kulhossa couscousin joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.
- Lusikoi täyte paprikoihin ja nosta hatut päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
- Ripottele pinnalle persiljaa ja tarjoile.
Vinkki: Jos et halua tehdä kasvisversiota voit lisätä paprikan täytteeseen myös jauhelihaa sekaan.