Helppous yllättää
Täytetyt paprikat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 paprikaa paprika
(isoa paprikaa)
1 dl dl couscousia couscous
1,5 dl dl kasvislientä kasvisliemi
0,5 sitruunamehua sitruunamehu
0,5 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
200 g g herkkusieniä herkkusieni
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
(myllystä)
100 g g fetajuustoa fetajuusto
0,5 dl dl lehtipersiljaa lehtipersilja
(hienonnettua persiljaa)
400 g g jauhelihaa jauheliha
(halutessasi)

Täytetyt paprikat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(6)

Valmistus

Munaton

  1. Leikkaa paprikoista hattu pois ja puhdista niin, että pohja jää ehjäksi.
  2. Kaada couscous-ryynit kulhoon. Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja kaada se coucous-ryynien päälle. Peitä kulho kelmulla ja anna ryynien turvota.
  3. Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sienet. Kuumenna öljy pannulla ja paista niitä noin 5 minuuttia.
  4. Sekoita sienet ja kesäkurpitsa sekä murennettu feta kulhossa couscousin joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.
  5. Lusikoi täyte paprikoihin ja nosta hatut päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
  6. Ripottele pinnalle persiljaa ja tarjoile.

Vinkki: Jos et halua tehdä kasvisversiota voit lisätä paprikan täytteeseen myös jauhelihaa sekaan.