
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | pizzataikinaa pizzataikina | ||
Chef Select pizzapohja + tomaattikastike | |||
300 g g | raakamakkaraa raakamakkara | ||
esim. Grillimaisteri chorizo-raakamakkara | |||
70 g g | paprikaa paprika | ||
padron-paprikoita | |||
1 | persikoita persikka | ||
75 g g | cheddarjuustoa cheddarjuusto | ||
raasteena |
Viimeistelyyn
1 lorausta loraus | grillauskastiketta grillauskastike | ||
bbq-kastiketta | |||
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Pikapizza raakamakkarasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(2)
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Kääri pizzataikina leivinpapereineen auki ja siirrä uunipellille. Levitä päälle tomaattikastike.
- Puristele raakamakkarasta nokareita pizzapohjalle. Viipaloi padron-paprikat ja persikka ja asettele pizzapohjalle. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista pizzaa uunin ylätasolla noin 15 minuuttia.
- Viimeistele pizza bbq-kastikkeella ja rucolalla.