Helppous yllättää
Stingy Dogg

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

8 kpl kpl raakamakkaraa raakamakkara
(aasialaistyyliset, maustemakkarat toimivat tässä parhaiten)
8 kpl kpl hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä
2 - 3 kpl kpl maustekurkkuja maustekurkku

Pow wow -kurkku

1 kurkkua kurkku
1,5 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 chiliä chili
(punainen chilipalko hienonnettuna)
1,5 tl tl suolaa suola
2,5 rkl rkl sokeria sokeri
3,5 rkl rkl seesamisiemenöljyä seesamisiemenöljy
(tai oliiviöljyä )
3,5 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
3,5 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 ripausta ripaus korianteria korianteri
(silputtuna)

Marinoitu punakaali

400 g g punakaalia punakaali
2 sipulia sipuli
(pieni kokoisia)
2 dl dl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
3,5 rkl rkl sokeria sokeri
1,5 tl tl suolaa suola
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 chiliä chili
(punainen palko silputtuna)
1 laakerinlehteä laakerinlehti
1,5 dl dl vettä vesi

Russian-kastike

2,5 rkl rkl ketsuppia ketsuppi
3,5 rkl rkl ranskankermaa ranskankerma
4,5 rkl rkl majoneesia majoneesi
3,5 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
(silputtuna)
1,5 rkl rkl salottisipulia salottisipuli
(silputtuna)
1,5 maustekurkkuja maustekurkku
(silputtuna)
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1,5 tl tl Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike
(myös hp-kastike sopii sekaan)

Stingy Dogg

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

3:35 h
(2)

Valmistus

HUOM! Marinoi kurkut ja punakaalit hyvissä ajoin ennen tarjoilua!

1. Leikkaa sämpylä pituussuunnassa auki tai kahtia.

2. Sivele halutessasi sämpylät voilla ja paahda ne kauniin kullanruskeiksi grillissä.

3. Pursota sämpylään hieman russian-kastiketta (alla resepti) tai hot saucea. Lisää sen jälkeen raakamakkara, kurkut ja mausteinen punakaali. Kääri hodari paperiin ja nauti kylmän juoman kera.

Pow wow -kurkku

1. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua vähintään 3-4 h ennen tarjoilua.

Marinoitu punakaali

1. Kiehauta pikkeliliemi, lisää joukkoon pilkottu punakaali ja anna kiehahtaa.

2. Jäähdytä ja anna marinoitua liemessään vähintään päivän ajan ennen tarjoilua.

Russian-kastike

1. Sekoita ainekset keskenään ja se on siinä.