
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 kpl kpl | raakamakkaraa
raakamakkara (aasialaistyyliset, maustemakkarat toimivat tässä parhaiten) | ||
8 kpl kpl | hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä | ||
2 - 3 kpl kpl | maustekurkkuja maustekurkku |
Pow wow -kurkku
1 | kurkkua kurkku | ||
1,5 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | ||
1 | chiliä
chili (punainen chilipalko hienonnettuna) | ||
1,5 tl tl | suolaa suola | ||
2,5 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
3,5 rkl rkl | seesamisiemenöljyä
seesamisiemenöljy (tai oliiviöljyä ) | ||
3,5 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | ||
3,5 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 ripausta ripaus | korianteria
korianteri (silputtuna) |
Marinoitu punakaali
400 g g | punakaalia punakaali | ||
2 | sipulia
sipuli (pieni kokoisia) | ||
2 dl dl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
3,5 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
1,5 tl tl | suolaa suola | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 | chiliä
chili (punainen palko silputtuna) | ||
1 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
1,5 dl dl | vettä vesi |
Russian-kastike
2,5 rkl rkl | ketsuppia ketsuppi | ||
3,5 rkl rkl | ranskankermaa ranskankerma | ||
4,5 rkl rkl | majoneesia majoneesi | ||
3,5 rkl rkl | lehtipersiljaa
lehtipersilja (silputtuna) | ||
1,5 rkl rkl | salottisipulia
salottisipuli (silputtuna) | ||
1,5 | maustekurkkuja
maustekurkku (silputtuna) | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1,5 tl tl | Worcestershire-kastiketta
Worcestershire-kastike (myös hp-kastike sopii sekaan) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaStingy Dogg
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
HUOM! Marinoi kurkut ja punakaalit hyvissä ajoin ennen tarjoilua!
1. Leikkaa sämpylä pituussuunnassa auki tai kahtia.
2. Sivele halutessasi sämpylät voilla ja paahda ne kauniin kullanruskeiksi grillissä.
3. Pursota sämpylään hieman russian-kastiketta (alla resepti) tai hot saucea. Lisää sen jälkeen raakamakkara, kurkut ja mausteinen punakaali. Kääri hodari paperiin ja nauti kylmän juoman kera.
Pow wow -kurkku
1. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua vähintään 3-4 h ennen tarjoilua.
Marinoitu punakaali
1. Kiehauta pikkeliliemi, lisää joukkoon pilkottu punakaali ja anna kiehahtaa.
2. Jäähdytä ja anna marinoitua liemessään vähintään päivän ajan ennen tarjoilua.
Russian-kastike
1. Sekoita ainekset keskenään ja se on siinä.