
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
750 g g | paahtoleipää paahtoleipä |
Täyte 1
Täyte 2
4 | anjovisfileitä anjovisfilee | ||
200 g g | aiolia aioli | ||
150 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
1 tl tl | Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
170 g g | katkarapuja
katkarapu (valutettu paino) |
Kostutus
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
0,25 dl dl | vettä vesi | ||
0,25 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Päälle
raputäytettä
raputäyte (loput täytteestä) | |||
100 g g | aiolia aioli |
Koristelu
100 g g | katkarapuja
katkarapu (tai jättikatkaravun pyrstöjä) | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (esim. roomansalaattia) | ||
1 dl dl | parmesaania parmesaani | ||
1 kourallista kourallinen | krutonkeja krutonki |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNaked Caesar -voileipäkakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa paahtoleivistä kuoret pois. Kuivata halutessasi ylimääräiset reunat ja käytä korppujauheena.
- Tee täytteet. Hienonna kuoritut munat haarukalla. Lisää muut ainekset. Hienonna toisen täytteen anjovikset ja sekoita mukaan loput ainekset, valutetut ravut viimeisenä.
- Sekoita kostutuksen aineet keskenään.
- Lado leipäviipaleita haluamaasi muotoon, joko pitkäksi kapeaksi kakuksi tai kaksi leipää rinnakkain neliöksi.
- Sivele kostutusliemi leiville pullasudilla.
- Levitä ensimmäiseen kerrokseen munatäytettä. Lado sen päälle kerros leipiä. Levitä kostutuksen jälkeen raputäytettä. Jatka näin. Kietaise kakku kelmuun ja nosta viileään tasaantumaan mieluiten yön ajaksi.
- Levitä kakun pinnalle loppu raputäyte, johon olet sekoittanut aiolia. Se saa valua rennosti reunoilta.
- Koristele kakku roomansalaatilla, valutetuilla ravuilla, parmesaanilastuilla ja reunapaloista voissa paahdetuilla krutongeilla.