Helppous yllättää
Naked Caesar -voileipäkakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

750 g g paahtoleipää paahtoleipä

Täyte 1

2 - 3 kananmunaa kananmuna
(kovaksi keitettynä)
100 g g raejuustoa raejuusto
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma
0,5 dl dl parmesaania parmesaani
(raastettuna)
1 rkl rkl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
0,25 tl tl suolaa suola

Täyte 2

4 anjovisfileitä anjovisfilee
200 g g aiolia aioli
150 g g tuorejuustoa tuorejuusto
1 tl tl Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
170 g g katkarapuja katkarapu
(valutettu paino)

Kostutus

0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
0,25 dl dl vettä vesi
0,25 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Päälle

raputäytettä raputäyte
(loput täytteestä)
100 g g aiolia aioli

Koristelu

100 g g katkarapuja katkarapu
(tai jättikatkaravun pyrstöjä)
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
(esim. roomansalaattia)
1 dl dl parmesaania parmesaani
1 kourallista kourallinen krutonkeja krutonki

Naked Caesar -voileipäkakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(27)

Valmistus

  1. Leikkaa paahtoleivistä kuoret pois. Kuivata halutessasi ylimääräiset reunat ja käytä korppujauheena.
  2. Tee täytteet. Hienonna kuoritut munat haarukalla. Lisää muut ainekset. Hienonna toisen täytteen anjovikset ja sekoita mukaan loput ainekset, valutetut ravut viimeisenä.
  3. Sekoita kostutuksen aineet keskenään.
  4. Lado leipäviipaleita haluamaasi muotoon, joko pitkäksi kapeaksi kakuksi tai kaksi leipää rinnakkain neliöksi.
  5. Sivele kostutusliemi leiville pullasudilla.
  6. Levitä ensimmäiseen kerrokseen munatäytettä. Lado sen päälle kerros leipiä. Levitä kostutuksen jälkeen raputäytettä. Jatka näin. Kietaise kakku kelmuun ja nosta viileään tasaantumaan mieluiten yön ajaksi.
  7. Levitä kakun pinnalle loppu raputäyte, johon olet sekoittanut aiolia. Se saa valua rennosti reunoilta.
  8. Koristele kakku roomansalaatilla, valutetuilla ravuilla, parmesaanilastuilla ja reunapaloista voissa paahdetuilla krutongeilla.