
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
750 g g | paahtoleipää paahtoleipä |
Täyte 1
2 - 3 | kananmunaa kananmuna | ||
kovaksi keitettynä | |||
100 g g | raejuustoa raejuusto | ||
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,5 dl dl | parmesaania parmesaani | ||
raastettuna | |||
1 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | ||
0,25 tl tl | suolaa suola |
Täyte 2
4 | anjovisfileitä anjovisfilee | ||
200 g g | aiolia aiolia | ||
150 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
1 tl tl | Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
170 g g | katkarapuja katkarapu | ||
valutettu paino |
Kostutus
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
0,25 dl dl | vettä vesi | ||
0,25 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Päälle
raputäytettä raputäyte | |||
loput täytteestä | |||
100 g g | aiolia aiolia |
Koristelu
100 g g | katkarapuja katkarapu | ||
tai jättikatkaravun pyrstöjä | |||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
esim. roomansalaattia | |||
1 dl dl | parmesaania parmesaani | ||
1 kourallista kourallinen | krutonkeja krutonki |
Naked Caesar -voileipäkakku
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50 min
(25)
Valmistus
- Leikkaa paahtoleivistä kuoret pois. Kuivata halutessasi ylimääräiset reunat ja käytä korppujauheena.
- Tee täytteet. Hienonna kuoritut munat haarukalla. Lisää muut ainekset. Hienonna toisen täytteen anjovikset ja sekoita mukaan loput ainekset, valutetut ravut viimeisenä.
- Sekoita kostutuksen aineet keskenään.
- Lado leipäviipaleita haluamaasi muotoon, joko pitkäksi kapeaksi kakuksi tai kaksi leipää rinnakkain neliöksi.
- Sivele kostutusliemi leiville pullasudilla.
- Levitä ensimmäiseen kerrokseen munatäytettä. Lado sen päälle kerros leipiä. Levitä kostutuksen jälkeen raputäytettä. Jatka näin. Kietaise kakku kelmuun ja nosta viileään tasaantumaan mieluiten yön ajaksi.
- Levitä kakun pinnalle loppu raputäyte, johon olet sekoittanut aiolia. Se saa valua rennosti reunoilta.
- Koristele kakku roomansalaatilla, valutetuilla ravuilla, parmesaanilastuilla ja reunapaloista voissa paahdetuilla krutongeilla.