
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | voitaikinaa
voitaikina (Chefs Select valmiiksi kaulittua voitaikinaa (à 275 g)) | |
250 g g | Camembert-juustoa Camembert-juusto | |
1 - 2 rkl rkl | sinappia
sinappi (Dijon) | |
140 g g | pekonia pekoni |
Voiteluun
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuustodippi ja pekonikierteet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä pellille, leivinpaperin päälle yksi valmiiksi kaulittu voitaikina. Tee juustolle keskelle taikinaa veitsellä muutama viilto.
2. Nosta pakkauksestaan poistettu juustokiekko keskelle. Leikkaa juustosta päällispinta ohuelti pois. Sipaise taikina kepeästi sinapilla. Levitä juuston ympärille säteettäin pekoniviipaleita, jätä aina muutaman sentin väli.
3. Nosta päälle toinen voitaikina, painele kevyesti. Leikkaa juusto esille ja taita taikina juuston ympärille. Leikkaa taikina pekonien välistä viipaleiksi ja kieritä ne yhteen suuntaan serpentiineiksi.
4. Voitele komeus rikotulla munalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes voitaikina on saanut pintaansa kauniin ruskeuden ja juusto on sulanut. Jokainen herkuttelija kiertää rapean pekonirullan ja dippaa sen sulaan juustoon.