Helppous yllättää
Tomaattipiirakka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Taikina

2 - 2,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
100 g g voita voi
(vähän pehmennyttä)
1,5 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(emmental)
1 - 2 rkl rkl vettä vesi

Täyte

2 rkl rkl pestoa pesto
(punaista pestokastiketta)
4 tomaattia tomaatti
0,5 punasipulia punasipuli
100 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Pinnalle

1 kourallista kourallinen basilikaa basilika

Tomaattipiirakka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(11)

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuutioi voi ja raasta emmentaljuusto.
  2. Mittaa jauhot, juusto ja voi yleiskoneeseen ja pyöräytä raemaiseksi massaksi. Lisää vesi ja anna koneen käydä, kunnes taikina vetäytyy palloksi. Voit vaivata taikinan myös käsin.
  3. Vuoraa torttuvuoka leivinpaperilla. Kauli taikinasta parin sentin paksuinen, vuoan halkaisijan kokoinen levy ja painele se vuokaan niin, että se peittää myös reunat.
  4. Levitä pesto taikinalle. Viipaloi tomaatit, sipuli ja vuohenjuusto ja asettele limittäin vuorotellen peston päälle. Ripottele päälle hieman suolaa ja pippuria.
  5. Paista uunin keskitasolla noin 35 min, tai kunnes piirakan reunat ovat saaneet hyvän värin.
  6. Anna jäähtyä, koristele basilikalla ja tarjoa.