
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
2 - 2,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
100 g g | voita
voi (vähän pehmennyttä) | |
1,5 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | |
1 - 2 rkl rkl | vettä vesi |
Täyte
2 rkl rkl | pestoa
pesto (punaista pestokastiketta) | |
4 | tomaattia tomaatti | |
0,5 | punasipulia punasipuli | |
100 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Pinnalle
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaattipiirakka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuutioi voi ja raasta emmentaljuusto.
- Mittaa jauhot, juusto ja voi yleiskoneeseen ja pyöräytä raemaiseksi massaksi. Lisää vesi ja anna koneen käydä, kunnes taikina vetäytyy palloksi. Voit vaivata taikinan myös käsin.
- Vuoraa torttuvuoka leivinpaperilla. Kauli taikinasta parin sentin paksuinen, vuoan halkaisijan kokoinen levy ja painele se vuokaan niin, että se peittää myös reunat.
- Levitä pesto taikinalle. Viipaloi tomaatit, sipuli ja vuohenjuusto ja asettele limittäin vuorotellen peston päälle. Ripottele päälle hieman suolaa ja pippuria.
- Paista uunin keskitasolla noin 35 min, tai kunnes piirakan reunat ovat saaneet hyvän värin.
- Anna jäähtyä, koristele basilikalla ja tarjoa.