
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
20 kpl kpl | oliiveja oliivi | ||
kivettömiä | |||
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
esim. emmentalia raastettuna | |||
50 g g | voita voi | ||
0,75 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 tl tl | oreganoa oregano | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Oregano-oliivipallot
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30 min
(1)
Valmistus
- Valuta oliivit liemestään ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
- Mittaa kulhoon juustoraaste, pehmeä voi, jauhot ja mausteet. Sekoita taikinaksi. Pyöritä taikinasta tanko ja leikkaa se 20 osaan.
- Ota puhtaalle kämmenelle taikinapala, litistä, paina oliivi keskelle ja ummista taikina oliivin ympärille.
- Levitä oliivit leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kauniisti ruskistunut. Tarjoa pikku suolapaloina ennen ateriaa vaikka aperitiivin kera.