Helppous yllättää
Juustopallot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g tuorejuustoa tuorejuusto
200 g g juustoraastetta juustoraaste
(emmental tai gouda)
1 dl dl Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(raastettuna)

Lisäksi

1 dl dl pähkinöitä pähkinä
(rouhittuna, tai hienonnettua paprikaa)
1 dl dl lehtipersiljaa lehtipersilja
(tai ruohosipulia, hienonnettuna)
2 rkl rkl paprikajauhetta paprikajauhe
1 pkt pkt suolatikkuja suolatikku

Juustopallot

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Sekoita juustoista tahna sähkövatkaimella.
  2. Pyöritä pieniä palloja leivinpaperille.
  3. Hienonna persilja (tai ruohosipuli) syvälle lautaselle, kaada toiselle lautaselle pähkinärouhetta ja kolmannelle lautaselle paprikajauhetta.
  4. Kieritä juustopallot lautasilla niin että koristeet tarttuvat niiden pintaan tasaisesti.
  5. Puolita suolatikut ja työnnä puolikas tikku juustopalloon ns. cocktailtikuksi.