
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 kpl kpl | lasagnelevyjä lasagnelevy | |
300 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 tlk tlk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino Arrabbiata -tomaattikastiketta) | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 nippua nippu | basilikaa basilika | |
1 prk prk | oliiveja oliivi | |
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastapäät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Voitele muffinipellin kolot öljyllä.
- Napsauta lasagnelevyt puoliksi ja keitä levyt pehmeiksi 3 minuutin ajan kiehuvassa vedessä.
- Valuta levyjä hetki leivinpaperin päällä ja paina sitten levyt muffinipellin koloihin.
- Ruskista jauheliha paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada tomaattikastike pannulle ja kuumenna bolognesekastike vielä kertaalleen.
- Sekoita pienessä kulhossa ranskankerma ja juustoraaste.
- Lusikoi lasagnelevyille ensin bolognesekastiketta ja sitten ranskankerma-juustoseosta
- Kypsennä minilasagnet 175 asteessa 35-40 min ajan.
Vinkki: Koristele valmiit lasagnet halutessasi kirsikkatomaateilla, oliiveilla ja basilikanlehdillä