
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 viipaletta viipale | paahtoleipää paahtoleipä | |
50 g g | voita voi |
Täyte
1 rs rs | mozzarellaa
mozzarella (mini) | |
150 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
100 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna valkosipuli) | |
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
2 rkl rkl | pestoa pesto | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Koristeeksi
1 nippua nippu | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCaprin piiraat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa leivistä reunat pois. Kauli viipaleet yksitellen ohuemmiksi.
- Voitele leivät kevyesti voilla toiselta puolelta. Laita leipäviipale voideltupuoli edellä muffinipellin syvennykseen ja painele tiiviisti pohjaa sekäreunoja vasten.
- Sekoita tuorejuustoon ranskankerma, kananmuna, pesto, suola ja pippuri.
- Halkaise mozzarellapallot ja huudellut kirsikkatomaatit. Lado aineksia vuorotellenleipäpohjille.
- Lusikoi pohjalle ensin vähän juustoseosta, sitten tomaatteja ja mozzarellapuolipallojaja lopuksi päälle vielä juustoseosta.
- Paista 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Koristele piiraat tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.