
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | voita
voi (kylmänä) | |
200 g g | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 tl tl | merisuolaa merisuola | |
4 - 5 rkl rkl | vettä vesi | |
3 | kananmunaa kananmuna | |
2 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
0,5 tl tl | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
75 - 100 g g | Emmental-juustoa Emmental-juusto |
Täyte
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVuohenjuustopiiras
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuutioi voi. Mittaa jauhot, suola ja voi yleiskoneeseen ja pyöräytä raemaiseksi massaksi.
- Lisää vesi ja käydä, kunnes taikina vetäytyy palloksi. Peitä pallo kelmulla ja nosta puoleksi tunniksi kylmään lepäämään.
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Vuoraa torttuvuoka leivinpaperilla. Kauli taikinasta parin sentin paksuinen vuoan pohjan kokoinen levy niin, että se peittää myös reunat.
- Leikkaa vuohenjuusto sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele vuoan pohjalle.
- Sekoita kulhossa munat, ranskankerma, suola ja pippuri ja kaada seos torttuvuokaan juustoviipaleiden päälle. Raasta emmentaljuusto ja ripottele piiraan päälle.
- Paista uunin keski-osassa noin 20-30 minuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna jäähtyä ja tarjoa esimerkiksi salaatin kera.