
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | valmista piirakkataikinaa
valmis piirakkataikina (valmista suolaista pakastepiirakkataikinaa) | |
1 | sipulia sipuli | |
1 dl dl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
180 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
2 prk prk | kermaviiliä kermaviili | |
1 tl tl | basilikaa
basilika (kuivattua) | |
1 tl tl | oreganoa
oregano (kuivattua) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria
suola ja pippuri (myllystä) |
Täyte:
4 - 6 | tomaattia tomaatti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaatti-vuohenjuustopiirakka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Viipaloi tomaatit ja sipulit. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Lado tomaatti- ja sipuliviipaleet piirakkapohjalle. Murenna päälle vuohenjuusto ja lisää myös aurinkokuivatut tomaatit.
- Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon kermaviili sekä mausteet. Kaada seos täytteen päälle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
- Tarjoile raikkaan salaatin kera.