
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | valmista piirakkataikinaa
valmis piirakkataikina (valmista suolaista pakastepiirakkataikinaa) | ||
1 | sipulia sipuli | ||
1 dl dl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
180 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
2 prk prk | kermaviiliä kermaviili | ||
1 tl tl | basilikaa
basilika (kuivattua) | ||
1 tl tl | oreganoa
oregano (kuivattua) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria
suola ja pippuri (myllystä) |
Täyte:
4 -6 | tomaattia tomaatti |
Tomaatti-vuohenjuustopiirakka
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50
min
(1)
Valmistus
- Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Viipaloi tomaatit ja sipulit. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Lado tomaatti- ja sipuliviipaleet piirakkapohjalle. Murenna päälle vuohenjuusto ja lisää myös aurinkokuivatut tomaatit.
- Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon kermaviili sekä mausteet. Kaada seos täytteen päälle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
- Tarjoile raikkaan salaatin kera.