Helppous yllättää
Lämmin texmex-kanasalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

390 g g kanafileetä kanafilee
(Kanamestari kanan fileepihvi, persilja-valkosipuli)
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 pss pss tacomaustetta tacomauste
rypsiöljyä rypsiöljy
(tai muuta öljyä)
1 prk prk kidneypapuja kidneypapu
(Freshona säilykekidneypapuja, 380 g)
150 g g tomaattia tomaatti
(erilaisia)
1,5 dl dl maissia maissi
(pakaste)
100 g g salaattia salaatti
(rapeaa)

Lisäksi

1,5 dl dl riisiä riisi
4 dl dl maissilastuja maissilastu
200 g g ranskankermaa ranskankerma
(halutessasi)

Lämmin texmex-kanasalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(20)

Valmistus

1. Leikkaa fileepihvi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla. Ruskista ne öljyssä pannulla. Miedonna lämpöä. Lisää tacomausteseos ja paista vielä pari minuuttia.

2. Pane riisi kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Valuta pavut ja huuhdo ne vedellä tarvittaessa. Leikkaa tomaatit sopiviksi suupaloiksi, sulata pakastemaissi. Revi salaatti.

3. Valuta riisi ja anna jäähtyä. Levitä kasvikset ja lämpimät kanaviipaleet salaattilautaselle. Murskaa halutessasi noin ¼ maissilastuista ja lisää ne salaatin sekaan.

4. Tarjoa ehjät maissilastut, keitetty riisi ja ranskankerma erikseen salaatin kanssa.