
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
390 g g | kanafileetä
kanafilee (Kanamestari kanan fileepihvi, persilja-valkosipuli) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 pss pss | tacomaustetta tacomauste | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (tai muuta öljyä) | ||
1 prk prk | kidneypapuja
kidneypapu (Freshona säilykekidneypapuja, 380 g) | |
150 g g | tomaattia
tomaatti (erilaisia) | |
1,5 dl dl | maissia
maissi (pakaste) | |
100 g g | salaattia
salaatti (rapeaa) |
Lisäksi
1,5 dl dl | riisiä riisi | |
4 dl dl | maissilastuja maissilastu | |
200 g g | ranskankermaa
ranskankerma (halutessasi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLämmin texmex-kanasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Leikkaa fileepihvi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla. Ruskista ne öljyssä pannulla. Miedonna lämpöä. Lisää tacomausteseos ja paista vielä pari minuuttia.
2. Pane riisi kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Valuta pavut ja huuhdo ne vedellä tarvittaessa. Leikkaa tomaatit sopiviksi suupaloiksi, sulata pakastemaissi. Revi salaatti.
3. Valuta riisi ja anna jäähtyä. Levitä kasvikset ja lämpimät kanaviipaleet salaattilautaselle. Murskaa halutessasi noin ¼ maissilastuista ja lisää ne salaatin sekaan.
4. Tarjoa ehjät maissilastut, keitetty riisi ja ranskankerma erikseen salaatin kanssa.