
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | broileria
broileri (Kanamestari Broilerin maustamattomia fileepihviä) | |
2 tl tl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 | paprikaa
paprika (punainen paprika) | |
250 g g | nuudeleita nuudelit | |
1 kerää kerä | salaattia
salaatti (rapeaa salaattia) | |
manteleita
manteli (kokonaisia Belbake manteleita tai Alesto pähkinäsekoitusta) |
Kastike:
3 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
1 | sitruunamehua sitruunamehu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMausteinen thai-broilerisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sivele broilerin fileepihvit öljyllä ja mausta kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Paista fileet paistinpannulla molemmin puolin kauniin kullan ruskeiksi ja hauduta ne miedolla lämmöllä kypsiksi.
- Suikaloi porkkana, kesäkurpitsa ja paprika ohuiksi pitkiksi suikaleiksi.
- Keitä nuudelit juuri ja juuri kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja laita kasvissuikaleet ja nuudelit kastikkeen joukkoon maustumaan.
- Revi salaatti haarukkapaloiksi ja rouhi pähkinät. Kääntele salaatti ja pähkinät muiden ainesten joukkoon ja jaa ruoka lautasille.
- Leikkaa broilerin fileepihvit viipaleiksi ja asettele annosten päälle. Tarjoile.