
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | broileria
broileri (Grillimaisteri yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä) | |
100 g g | pekonia pekoni |
Uppomunat:
4 | kananmunaa kananmuna | |
vettä vesi | ||
2 rkl rkl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikkaa) | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola |
Kastike:
2 dl dl | majoneesia majoneesi | |
3 - 4 | silliä
silli (savustettua silliä mausteliemessä) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 tl tl | merisuolaa merisuola | |
1 | salaattia
salaatti (romainesalaatti) | |
2 dl dl | krutonkeja krutonki | |
50 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (lastuina) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKlassinen caesarsalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kypsennä broilerin sisäfileitä grillissä molemmin puolin noin 6-8 minuuttia ja nosta sivuun hieman jäähtymään.
- Paista pekoni rapeaksi ja nosta talouspaperin päälle valumaan.
Uppomunat
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon etikka.
- Riko munat yksitellen pieneen astiaan ja valuta varovasti hieman poreilevaan veteen.
- Keittoaika on noin 3-4 minuuttia.
- Nosta kananmunat reikäkauhalla kylmään veteen, jotta kypsyminen lakkaa.
Kastike
Sekoita kastikkeen ainekset majoneesia lukuun ottamatta sauvasekoittimella tai morttelissa tasaiseksi ja sekoita tämän jälkeen joukkoon majoneesi.
- Revi salaatti pienemmäksi ja sekoita joukkoon kastike.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kokoa päälle broileria, pekonia, krutonkeja sekä grana padano -lastuja ja kruunaa koko komeus uppomunalla.
- Rouhaise päälle vielä mustapippuria sekä oliiviöljyä ja tarjoa.