Helppous yllättää
Klassinen caesarsalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt broileria broileri
(Grillimaisteri yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä)
100 g g pekonia pekoni

Uppomunat:

4 kananmunaa kananmuna
vettä vesi
2 rkl rkl etikkaa etikka
(väkiviinaetikkaa)
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola

Kastike:

2 dl dl majoneesia majoneesi
3 - 4 silliä silli
(savustettua silliä mausteliemessä)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 sitruunamehua sitruunamehu
1 tl tl merisuolaa merisuola
1 salaattia salaatti
(romainesalaatti)
2 dl dl krutonkeja krutonki
50 g g Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(lastuina)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy

Klassinen caesarsalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(8)

Valmistus

  1. Kypsennä broilerin sisäfileitä grillissä molemmin puolin noin 6-8 minuuttia ja nosta sivuun hieman jäähtymään.
  2. Paista pekoni rapeaksi ja nosta talouspaperin päälle valumaan.

Uppomunat

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon etikka.
  2. Riko munat yksitellen pieneen astiaan ja valuta varovasti hieman poreilevaan veteen.
  3. Keittoaika on noin 3-4 minuuttia.
  4. Nosta kananmunat reikäkauhalla kylmään veteen, jotta kypsyminen lakkaa.

Kastike

Sekoita kastikkeen ainekset majoneesia lukuun ottamatta sauvasekoittimella tai morttelissa tasaiseksi ja sekoita tämän jälkeen joukkoon majoneesi.

  1. Revi salaatti pienemmäksi ja sekoita joukkoon kastike.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kokoa päälle broileria, pekonia, krutonkeja sekä grana padano -lastuja ja kruunaa koko komeus uppomunalla.
  4. Rouhaise päälle vielä mustapippuria sekä oliiviöljyä ja tarjoa.