
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
450 g g | broilerisuikaleita
broilerisuikale (fileesuikaleita, maustamaton) | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä
rapsiöljy (tai rypsiöljyä) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
2 cm cm | kurkumaa
kurkuma (hienonnettuna) | ||
0,5 | bataattia bataatti | ||
1 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
5 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
1 dl dl | kvinoaa kvinoa | ||
2 dl dl | maissia maissi | ||
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 - 2 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | ||
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKana-kurkumakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paista broilerisuikaleet pinnoitetun kattilan pohjalla öljyssä.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja raasta kurkuma ja lisää kattilaan. HUOM: kurkumavärjää helposti sormet keltaiseksi.
- Kuori bataatti ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Lisää kattilaan bataattikuutiot, tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio.
- Huuhtele kvinoa siivilässä kylmällä vedellä ja lisää kattilaan.
- Keitä hiljalleen kannen alla, välillä sekoitellen noin 10 min tai kunnes kvinoa on kypsää.
- Lisää maissi, sitruunanmehu ja ruokakerma.Kiehauta vielä kertaalleen, mutta älä enää keitä.
- Tarkista suola ja lisää hienonnettu persilja keittoon.