
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
450 g g | broilerisuikaleita broilerisuikale | ||
fileesuikaleita, maustamaton | |||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
tai rypsiöljyä | |||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | ||
2 cm cm | kurkumaa kurkuma | ||
hienonnettuna | |||
0,5 | bataattia bataatti | ||
1 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
5 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
1 dl dl | kvinoaa kvinoa | ||
2 dl dl | maissia maissi | ||
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 -2 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | ||
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Kana-kurkumakeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
- Paista broilerisuikaleet pinnoitetun kattilan pohjalla öljyssä.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja raasta kurkuma ja lisää kattilaan. HUOM: kurkumavärjää helposti sormet keltaiseksi.
- Kuori bataatti ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Lisää kattilaan bataattikuutiot, tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio.
- Huuhtele kvinoa siivilässä kylmällä vedellä ja lisää kattilaan.
- Keitä hiljalleen kannen alla, välillä sekoitellen noin 10 min tai kunnes kvinoa on kypsää.
- Lisää maissi, sitruunanmehu ja ruokakerma.Kiehauta vielä kertaalleen, mutta älä enää keitä.
- Tarkista suola ja lisää hienonnettu persilja keittoon.