
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | broilerin koipia
broilerin koipi (Kanamestari maustamattomia broilerin koipipaloja) | ||
1,3 l l | vettä vesi | ||
1 kpl kpl | sipulia sipuli | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
400 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | ||
0,75 dl dl | riisiä riisi | ||
200 g g | maissia
maissi (pakaste) | ||
1 kpl kpl | paprikaa paprika | ||
1 prk prk | papuja
papu (säilykemustapapuja) |
Kanakeitto maissilla ja pavuilla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00
h
(8)
Valmistus
- Laita kanankoivet, kuorittu ja paloiteltu sipuli, vesi sekä suola kattilaan ja keitä kanankoivet kypsiksi, noin 25 minuuttia.
- Siivilöi liemi ja nosta kanankoivet jäähtymään hetkeksi esimerkiksi leikkuulaudalle.
- Sekoita liemeen tomaattimurska, curry ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää riisi, maissi, kuutioitu paprika ja valutetut mustapavut. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
- Perkaa liha kanankoivista ja riivi. Lisää keittoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa kanakeitto halutessasi tuoreen korianterin ja limettiviipaleiden kera.