
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | broilerin koipia
broilerin koipi (Kanamestari maustamattomia broilerin koipipaloja) | |
1,3 l l | vettä vesi | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
1 tl tl | suolaa suola | |
400 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
0,75 dl dl | riisiä riisi | |
200 g g | maissia
maissi (pakaste) | |
1 kpl kpl | paprikaa paprika | |
1 prk prk | papuja
papu (säilykemustapapuja) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanakeitto maissilla ja pavuilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita kanankoivet, kuorittu ja paloiteltu sipuli, vesi sekä suola kattilaan ja keitä kanankoivet kypsiksi, noin 25 minuuttia.
- Siivilöi liemi ja nosta kanankoivet jäähtymään hetkeksi esimerkiksi leikkuulaudalle.
- Sekoita liemeen tomaattimurska, curry ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää riisi, maissi, kuutioitu paprika ja valutetut mustapavut. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
- Perkaa liha kanankoivista ja riivi. Lisää keittoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa kanakeitto halutessasi tuoreen korianterin ja limettiviipaleiden kera.