Helppous yllättää
Kanakeitto maissilla ja pavuilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g broilerin koipia broilerin koipi
(Kanamestari maustamattomia broilerin koipipaloja)
1,3 l l vettä vesi
1 kpl kpl sipulia sipuli
1 tl tl suolaa suola
400 g g tomaattimurskaa tomaattimurska
2 tl tl curryjauhetta curryjauhe
0,75 dl dl riisiä riisi
200 g g maissia maissi
(pakaste)
1 kpl kpl paprikaa paprika
1 prk prk papuja papu
(säilykemustapapuja)

Kanakeitto maissilla ja pavuilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(8)

Valmistus

  1. Laita kanankoivet, kuorittu ja paloiteltu sipuli, vesi sekä suola kattilaan ja keitä kanankoivet kypsiksi, noin 25 minuuttia.
  2. Siivilöi liemi ja nosta kanankoivet jäähtymään hetkeksi esimerkiksi leikkuulaudalle.
  3. Sekoita liemeen tomaattimurska, curry ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää riisi, maissi, kuutioitu paprika ja valutetut mustapavut. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
  4. Perkaa liha kanankoivista ja riivi. Lisää keittoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  5. Tarjoa kanakeitto halutessasi tuoreen korianterin ja limettiviipaleiden kera.