Helppous yllättää
Grillattu chorizo-antipasto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt raakamakkaraa raakamakkara
(Grillimaisteri chorizo-raakamakkaraa)
1 prk prk aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
1 prk prk maustekurkkuja maustekurkku
(Freshona coctailkurkkuja)
1 oliiveja oliivi
(Baresa oliiveja öljyssä (yrtti, valkosipuli tai chili))
250 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 tl tl oreganoa oregano
100 g g ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
1 leipää leipä
(maalaisleipää)
1 - 2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(oman maun mukaan)
1 nippua nippu lehtipersiljaa lehtipersilja
1 nippua nippu timjamia timjami

Grillattu chorizo-antipasto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Laktoositon, vähälaktoosinen, maidoton.
  2. Ota raakamakkarat huoneenlämpöön. Valuta aurinkokuivatuista tomaateista ja oliiveista öljy kippoon ja hienonna joukkoon persilja ja timjami sekä valkosipulia maun mukaan. Näin saadaan hyvä mausteöljy leipien, ym. grillaukseen.
  3. Kaada cocktailkurkkujen liemi pois. Puolita ja viipaloi maalaisleipä. Halkaise pisaratomaatit.
  4. Kerää kaikki ainekset grillin viereen ja varaa vierelle pannu, grillipihdit, lasta ja tarjoiluastia antipastoille.
  5. Kuumenna grilli ja paista makkarat kypsiksi. Anna makkaroiden vetäytyä hetki folioon käärittynä sillä aikaa kun grillaat muut ainekset.
  6. Valele leipäsiivut mausteöljyllä ja grillaa niihin väri ja rapea pinta. Grillaa pikaisesti pannulla kaikki muut ainekset ja mausta niitäkin pirskottamalla päälle mausteöljyä maun mukaan.
  7. Siivuta makkarat suupaloiksi ja nosta kaikki ainekset tarjoiluastiaan. Tarjoile välittömästi grillatun maalaisleivän kera.

Vinkki: Sekaan voi grillata muitakin mieleisiään raaka-aineita. Voit myös tarjota kylkeen kylmääolutta, jota suolainen chorizo suorastaan rakastaa.