
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | pizzataikinaa pizzataikina | |
300 g g | bratwurstia bratwurst |
Voiteluun
1 | kananmunaa kananmuna |
Pinnalle
1 ripausta ripaus | pizzamaustetta pizzamauste |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMakkarakiharat ja -rusetit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä suorakaiteen muotoinen, valmiiksi kaulittu pizzapohja työpöydälle. Leikkaa pohjalevystä taikinapyörällä etusormen paksuisia suikaleita (kiharoihin) tai 12 x 7 sentin paloja (rusetteihin).
2. Sivele tomaattikastiketta joko makkaraan tai taikinalle ja kieputa suikaleilla braatvursti piiloon ylhäältä alas. Nipistä taikinan päät hyvin kiinni. Rusetteja syntyy kun nostat makkaran taikinapalalle ja nipistelet sen makkaran osalta tiukasti kiinni ja kierrät taikinan tyhjät päät ”rusetille”.
3. Nosta kiharat ja rusetit leivinpaperin päälle uunipellille, voitele kevyesti munalla ja ripottele päälle pizzamaustetta.
4. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Vinkki: Kääräise miedompien makujen ystävälle braatvurstin sijaan tavallinen nakki taikinaan.