Helppous yllättää
Tartar salaattipedillä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g naudanlihaa naudanliha
(mureaa naudanlihaa, esim. sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia)
2 rkl rkl Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 nokaretta nokare voita voi
(paistamiseen)
4 kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
50 g g manteleita manteli

Marinoidut munakoisot

1 munakoisoa munakoiso
1 punasipulia punasipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Tartar salaattipedillä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(1)

Valmistus

  1. Kuutioi munakoiso ja hienonna sipuli. Siirrä munakoisot ja sipulit pellille ja paahda uunissa 15 minuuttia. Sekoita paahdettujen ainesten joukkoon oliiviöljy, etikka ja mausteet. Anna marinoitua vähintään 15 minuuttia.
  2. Leikkaa liha ensin syiden vastaisesti viipaleiksi, sitten ohuiksi suikaleiksi ja lopuksi pieniksi kuutioiksi. Mausta worchestershire-kastikkeella, suolalla ja pippurilla. Muotoile massasta 4 tartar-pihviä.
  3. Kokoa salaatista peti tarjoiluvadille. Ripottele päälle rouhitut mantelit ja munakoisot.
  4. Paista tartar-pihvien pinnat nopeasti, noin 30 sekuntia, paistinpannulla voissa. Pihvien on tarkoitus saada vain kaunis pintaväri ja jäädä sisältä raaoiksi.
  5. Nosta pintapaistetut tartar-pihvit salaattipedille. Aseta kunkin pihvin päälle keltuainen.