
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | naudanlihaa
naudanliha (mureaa naudanlihaa, esim. sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia) | |
2 rkl rkl | Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 nokaretta nokare | voita
voi (paistamiseen) | |
4 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
50 g g | manteleita manteli |
Marinoidut munakoisot
1 | munakoisoa munakoiso | |
1 | punasipulia punasipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartar salaattipedillä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuutioi munakoiso ja hienonna sipuli. Siirrä munakoisot ja sipulit pellille ja paahda uunissa 15 minuuttia. Sekoita paahdettujen ainesten joukkoon oliiviöljy, etikka ja mausteet. Anna marinoitua vähintään 15 minuuttia.
- Leikkaa liha ensin syiden vastaisesti viipaleiksi, sitten ohuiksi suikaleiksi ja lopuksi pieniksi kuutioiksi. Mausta worchestershire-kastikkeella, suolalla ja pippurilla. Muotoile massasta 4 tartar-pihviä.
- Kokoa salaatista peti tarjoiluvadille. Ripottele päälle rouhitut mantelit ja munakoisot.
- Paista tartar-pihvien pinnat nopeasti, noin 30 sekuntia, paistinpannulla voissa. Pihvien on tarkoitus saada vain kaunis pintaväri ja jäädä sisältä raaoiksi.
- Nosta pintapaistetut tartar-pihvit salaattipedille. Aseta kunkin pihvin päälle keltuainen.