
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | naudanlihaa naudanliha | ||
(esim. sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia) | |||
2 rkl rkl | Worcestershire-kastiketta Worcestershire-kastike | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
voita voi | |||
4 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | ||
1 | salaattia salaatti | ||
50 g g | manteleita manteli |
Marinoidut munakoisot
1 | munakoisoa munakoiso | ||
1 | punasipulia punasipuli | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri |
Tartar salaattipedillä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuutioi munakoiso ja hienonna sipuli. Siirrä munakoisot ja sipulit pellille ja paahda uunissa 15 minuuttia. Sekoita paahdettujen ainesten joukkoon oliiviöljy, etikka ja mausteet. Anna marinoitua vähintään 15 minuuttia.
2. Leikkaa liha ensin syiden vastaisesti viipaleiksi, sitten ohuiksi suikaleiksi ja lopuksi pieniksi kuutioiksi. Mausta worchestershire-kastikkeella, suolalla ja pippurilla. Muotoile massasta 4 tartar-pihviä.
3. Kokoa salaatista peti tarjoiluvadille. Ripottele päälle rouhitut mantelit ja munakoisot.
4. Paista tartar-pihvien pinnat nopeasti, noin 30 sekuntia, paistinpannulla voissa. Pihvien on tarkoitus saada vain kaunis pintaväri ja jäädä sisältä raaoiksi.
5. Nosta pintapaistetut tartar-pihvit salaattipedille. Aseta kunkin pihvin päälle keltuainen.