
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja:
150 g g | voita voi | |
3 dl dl | vehnäjauhoja
vehnäjauho (vehnäjauhoja tai sämpyläjauhoja) | |
2 rkl rkl | vettä
vesi (jääkylmää vettä) |
Täyte:
400 g g | sipulia sipuli | |
1 pkt pkt | pekonia pekoni | |
1 tl tl | basilikaa basilika | |
1 tl tl | oreganoa oregano | |
2 - 3 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 tl tl | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
3 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (Emmental-juustoraaste) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSipulipiirakka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nypi pehmeä voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi, sekoita nopeasti, kääri taikina kelmuun ja laita hetkeksi jääkaappiin.
- Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
- Laita pekoni paistumaan kuumenevalle pannulle.
- Kun pekoni on ruskistunut, lisää sipulit, basilika, oregano ja hapankaali. Hauduta niin, että sipulit pehmenevät ja makeutuvat.
- Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla.Sekoita ja tarkista maku.
- Sekoita kulhossa maito, kananmunat ja juustoraaste. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
- Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada päälle sipuliseos ja lopuksi munamaito.
- Paista 200 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
- Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.