Helppous yllättää
Sipulipiirakka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pohja:

150 g g voita voi
3 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
(vehnäjauhoja tai sämpyläjauhoja)
2 rkl rkl vettä vesi
(jääkylmää vettä)

Täyte:

400 g g sipulia sipuli
1 pkt pkt pekonia pekoni
1 tl tl basilikaa basilika
1 tl tl oreganoa oregano
2 - 3 rkl rkl hunajaa hunaja
1 tl tl merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
3 dl dl kevytmaitoa kevytmaito
2 kananmunaa kananmuna
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(Emmental-juustoraaste)

Sipulipiirakka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:15 h
(3)

Valmistus

  1. Nypi pehmeä voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi, sekoita nopeasti, kääri taikina kelmuun ja laita hetkeksi jääkaappiin.
  2. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
  3. Laita pekoni paistumaan kuumenevalle pannulle.
  4. Kun pekoni on ruskistunut, lisää sipulit, basilika, oregano ja hapankaali. Hauduta niin, että sipulit pehmenevät ja makeutuvat.
  5. Mausta hunajalla, suolalla ja mustapippurilla.Sekoita ja tarkista maku.
  6. Sekoita kulhossa maito, kananmunat ja juustoraaste. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
  7. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada päälle sipuliseos ja lopuksi munamaito.
  8. Paista 200 asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
  9. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoukset

Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00