American cheesecake -juustokakku

American cheesecake -juustokakku

VaikeusasteHelppo
Valmistus30 min

Valmistus

    Huom: Kakun tulee antaa jähmettyä jääkaapissa yön yli.

  1. Valmista ensin pohja. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voi ja sokeri. Painele taikina vuoan pohjaan.
  2. Vaahdota kerma. Vaahdota tuorejuusto ja sokeri. Yhdistä molemmat vaahdot ja purista joukkoon limen mehu. Raasta sekaan myös limen kuorta.
  3. Painele digestivekeksimassa sopivan kokoisen vuoan pohjalle ja kaada tuorejuusto-kermaseos päälle, tasoita. Anna jähmettyä peitettynä jääkaapissa mielellään yön yli ennen tarjoilua.
  4. Koristele mintunlehdillä, tomusokerilla, mansikoilla ja muilla mieleisilläsi marjoilla.

Sopivat reseptit