
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
200 g g | keksejä
keksi (grahamkeksejä tai Digestive-keksejä) | |
80 g g | voita
voi (sulatettuna) |
Täyte
4 - 5 | liivatelehteä liivatelehti | |
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
5 dl dl | jogurttia
jogurtti (metsämarjajogurttia) | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
100 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
1 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) |
Koristeluun
200 g g | marjoja
marjat (tuoreita, oman maun mukaan) | |
1 ripausta ripaus | tomusokeria tomusokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHyydytetty jogurtti-marjakakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmistusaika on noin tunti, mutta kakun tulee hyytyä noin kolme tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.
Pohja
- Sulata voi. Murskaa keksit pieneksi muruksi ja sekoita joukkoon voisula.
- Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte
- Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään jogurtti ja sokeri, ja kääntele niiden joukkoon kermavaahto.
- Sulata valkosuklaa. Kuumenna sitruunamehu kasarissa ja liuota siihen pehmenneet liivatelehdet. Kaada täytemassan joukkoon ensin sula valkosuklaa ja sitten liivateseos ohuena nauhana hyvin sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja nosta kakku hetkeksi jääkaappiin.
Koristelu
- Puhdista marjat ja paloittele tarvittaessa. Ota hieman hyytynyt kakku jääkaapista ja ripottele marjat kakun pinnalle. Peitä kakku kelmulla, nosta se jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia tai yön yli.
- Viimeistele kakku tomusokerilla ennen tarjoilua.