
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
2 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
125 g g | voita voi | |
0,5 dl dl | siirappia siirappi |
Täyte
2 - 3 dl dl | puolukkahilloa puolukkahillo |
Pannacotta
4 | liivatelehteä liivatelehti | |
4 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 rkl rkl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti |
Päälle
1 dl dl | puolukoita puolukka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPuolukkainen pannacotta-viettelys
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa hyytymiseen aikaa yön yli.
- Sekoita pohjan kuivat aineet kulhossa. Sulata voi, lisää se ja siirappi mukaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota hetken.
- Levitä irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle leivinpaperi, sulje reunapanta ja revi ylimääräiset reunoilta pois.
- Painele taikina ohueksi kerrokseksi pohjalle ja reunoille. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa.
- Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä kylmäksi, irrota vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
- Upota liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
- Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen.
- Nosta liedeltä ja lisää vaniljasokeri. Purista liivatteista pois ylimääräinen vesi ja liuota ne kuumaan kermaseokseen.
- Lisää hieman jäähtyneeseen seokseen jogurtti ja nosta kulho jääkaappiin, jotta massa pääsee hyytymisen vauhtiin.
- Levitä torttupohjalle ensin kerros hilloa ja sitten pannacotta -seos.
- Nosta peitettynä jääkaappiin jähmettymään mieluiten yön ajaksi.
- Koristele leivonnainen puolukoilla ennen tarjoilua.