
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja:
6 | kananmunaa kananmuna | ||
2 dl dl | sokeria sokeri | ||
2,5 dl dl | perunajauhoja perunajauho | ||
1,5 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe |
Täyte:
4 dl dl | kermaa kerma | ||
2 dl dl | jogurttia jogurtti | ||
0,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
1 | banaania banaani | ||
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Väliin:
1 dl dl | maitoa maito | ||
2 dl dl | aprikoosihilloa aprikoosihillo |
Pinnalle ja koristeluun:
2 dl dl | kermaa kerma | ||
2 - 3 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
kuivattuja banaanilastuja kuivattu banaanilastu | |||
pähkinäsekoitusta pähkinäsekoitus | |||
suklaata suklaa |
Lisäksi tarvitset:
piirakkavuokaa piirakkavuoka | |||
leivinpaperia leivinpaperi |
Naked cake
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
2:30 h
(1)
Valmistus
Pohja:
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe keskenään ja kääntele jauhot muna-sokerivaahtoon.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kun kakkuun painettuun tikkuun ei tartu taikinaa, kakku on kypsä.
- Jäähdytä kakku ja irrota se vasta sitten vuoasta. Leikkaa kakku kolmeen osaan. Laita pohjapala takaisin vuokaan ja kostuta sitä hieman maidolla.
Täyte:
- Vaahdota kerma ja lisää joukkoon jogurtti sekä sokerit.
- Soseuta banaani esimerkiksi sauvasekoittimella ja sekoita joukkoon sitruunamehu. Kääntele banaanisose kerma-jogurttivaahtoon.
Kokoaminen ja koristelu:
- Levitä vuoassa olevan kakkupalan päälle puolet aprikoosihillosta ja kaada päälle puolet täytteestä. Nosta päälle seuraava kakkupala, kostuta sitä hieman maidolla, levitä päälle jäljellä oleva hillo ja lisää loput täytteestä. Nosta päälle viimeinen kakkupala ja kostuta se maidolla.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon sokeri. Kuorruta vadille nostetun kakun pinta kuohkeasti seoksella ja koristele kakku banaanilastuilla. Rouhi päälle suklaata ja pähkinöitä.