
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
pkt pkt | keksejä
keksi (Digestive-keksejä) | ||
2 - 3 ripausta ripaus | tomusokeria tomusokeri | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
3 - 4 rkl rkl | voita voi |
Täyte
400 - 500 g g | mascarponea mascarpone | ||
4 - 5 rkl rkl | tomusokeria tomusokeri | ||
sitruunamehua sitruunamehu | |||
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma |
Melba
2 - 3 dl dl | vadelmia
vadelma (tuoreita vadelmia tai pakastevadelmia) | ||
0,5 dl dl | vettä vesi | ||
3 - 4 rkl rkl | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaJuustokakku ja melbakastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja levitä tasaisesti kakkuvuoan pohjalle ohueksi kerrokseksi. Jos pohja-aines loppuu kesken, ei hätää. Ota jo levitetty pohja pois ja lisää keksiä, sokeria ja voita samassa suhteessa ja levitä uudelleen ja laita pohja jääkaappiin jähmettymään.
- Vaahdota mascarponejuusto ja tomusokeri, mausta sitruunan mehulla. Sekoita joukkoon kermavaahto, tarkista maku ja nostele jähmettyneen pohjan päälle. Aseta kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi asettumaan ennen tarjoilua.
- Valmista seuraavaksi melba yhdistämällä kaikki ainekset. Soseuta ja siivilöi tiheän siivilän läpi. Tarkista maku ja tarjoile.
- Tarjoile kakku melbakastikkeen kera.