Helppous yllättää
Juustokakku ja melbakastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pohja

pkt pkt keksejä keksi
(Digestive-keksejä)
2 - 3 ripausta ripaus tomusokeria tomusokeri
1 tl tl kanelia kaneli
3 - 4 rkl rkl voita voi

Täyte

400 - 500 g g mascarponea mascarpone
4 - 5 rkl rkl tomusokeria tomusokeri
sitruunamehua sitruunamehu
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma

Melba

2 - 3 dl dl vadelmia vadelma
(tuoreita vadelmia tai pakastevadelmia)
0,5 dl dl vettä vesi
3 - 4 rkl rkl sokeria sokeri

Juustokakku ja melbakastike

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(3)

Valmistus

  1. Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja levitä tasaisesti kakkuvuoan pohjalle ohueksi kerrokseksi. Jos pohja-aines loppuu kesken, ei hätää. Ota jo levitetty pohja pois ja lisää keksiä, sokeria ja voita samassa suhteessa ja levitä uudelleen ja laita pohja jääkaappiin jähmettymään.
  2. Vaahdota mascarponejuusto ja tomusokeri, mausta sitruunan mehulla. Sekoita joukkoon kermavaahto, tarkista maku ja nostele jähmettyneen pohjan päälle. Aseta kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi asettumaan ennen tarjoilua.
  3. Valmista seuraavaksi melba yhdistämällä kaikki ainekset. Soseuta ja siivilöi tiheän siivilän läpi. Tarkista maku ja tarjoile.
  4. Tarjoile kakku melbakastikkeen kera.