Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Piparjuuri-lohilaatikko

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(2)
Kesto
Vaikeusaste
2 Tykkää
Piparjuuri-lohilaatikko
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Esivalmisteluaika: 10 min.
Valmistusaika: 60 min.

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Kaada puolet perunaviipaleista voideltuun vuokaan (tilavuus n. 1,5—2 l). Revi savulohi perunoiden päälle, ripottele lohelle pinaatinlehtiä ja saksi tilliä. Asettele päälle loput perunasiivut.

3. Sekoita maito, kerma, tuorejuusto, munat, suola ja mustapippuri kulhossa. Kaada seos tasaisesti vuokaan.

4. Kypsennä lohilaatikkoa uunin alatasossa noin tunnin ajan, kunnes laatikko on hyytynyt ja saanut väriä pintaansa.

5. Koristele halutessasi muutamalla pinaatinlehdellä ja hienonnetulla tillillä.

Tiesitkö? Lidlin tavoitteena on, että kaikki vakiovalikoimassa olevat omien merkkiemme kalatuotteet ovat todennetusti vastuullisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.