Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Kesäkurpitsapaistos

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
(119)
Kesto
Vaikeusaste
119 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 60 min.

1.Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat kiekoiksi. Hienonna sipuli ja kuutioi palsternakka pieniksi kuutioiksi. Viipaloi kirsikkatomaatit.

 

2.Kuullota jauheliha ja sipuliöljyssä. Lisää palsternakkakuutiot, tomaattiviipaleet, tomaattipyree, vesi ja mausteet ja hauduttele miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia.

 

3.Öljyä laakeahko vuoka ja lado pohjalle kesäkurpitsaviipaleita, lisää jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita vuorotellen, päällimmäiseksi kesäkurpitsaa. Raasta juusto ja hienonna yrtti. Sekoita kaikki juustokuorrutuksen ainekset. Kaada vuoan pinnalle. Paista 200 asteessa 40 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja pinta on kauniin ruskea.

 

*-merkintä tarkoittaa että  tuotteella on Sydänmerkki

Yhteistyössä Sydänliitto