Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Helppo vadelmakakku

JÄLKIRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

75 min.
(0)
Kesto
Vaikeusaste
0 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 75 min.
  1. Voitele kakkuvuoka (1 ½ l) voilla ja leivitä kidesokerilla tai kookoshiutaleilla.
  2. Mittaa suureen kulhoon ensin kaikki kuivat aineet ja sitten päälle kaikki nestemäiset.
  3. Vatkaa seosta sähkövatkaimella 4—5 minuutin ajan, kunnes se on tasainen ja kuohkea.
  4. Kaada taikina vuokaan, ripottele vadelmat tasaisesti päälle ja paina niitä varovasti taikinan sisälle.
  5. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa keskitasolla noin 50 minuuttia.
  6. Kumoa kakku jäähtymään.
  7. Valmista kuorrutus. Sekoita tuorejuustoon sokerit ja nostele mukaan vaahdotettu kerma.
  8. Kuorruta kakku ¾ seosta ja koristele marjoin.
  9. Tarjoa loppu kuorrutus erillisestä astiasta.

Vinkki: Tosi helpon vadelmakakun voit valmistaa myös muista kesän marjoista.