Helppous yllättää
Töhnämunat pashavaahdolla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kpl kpl Favorina jättisuklaamunia Favorina jättisuklaamuna
1 pss pss Favorina kuorrutettuja manteleita Favorina kuorrutetut mantelit
(maku Tiramisu)
2 prk prk valkosuklaapashaa valkosuklaapasha
(Lieksan)
2 dl dl vispikermaa vispikerma

Töhnämunat pashavaahdolla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(10)

Valmistus

  1. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Vatkaa sekaan kaksi purkkia valkosuklaapashaa.
  2. Ota terävä keittiöveitsi ja valuta siihen kuumaa vettä. Leikkaa lämmitetyllä veitsellä varovaisesti suklaamunasta lakki. Pursota täyte suklaamunaan. Koristele rouhituilla kuorrutetuilla manteleilla.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen