Helppous yllättää
Mango-manteli-kerrosrahka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g mangoa mango
(säilyke tai tuore)
90 g g maitorahkaa maitorahka
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
3 rkl rkl limemehua limemehu
(tai sitruslikööriä)
2 - 3 rkl rkl sokeria sokeri
60 g g mantelipatukkaa mantelipatukka

Koristeeksi

3 kpl kpl suklaapatukkaa suklaapatukka
(esim. maitosuklaa-keksipatukoita)

Mango-manteli-kerrosrahka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:05 h
(0)

Valmistus

  1. Sulata mangopalat pakkauksen ohjeen mukaisesti ja pilko terävällä veitsellä leikkuulaudalla pienemmiksi paloiksi.
  2. Siirrä palat kulhoon ja sekoita joukkoon sitruslikööriä tai limettimehua ja sokeri.
  3. Anna maustua vartin verran.
  4. Kumoa rahka kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se rahkan joukkoon.
  5. Tarkista maku ja lisää halutessasi sokeria.
  6. Leikkaa mantelipatukka terävällä veitsellä rouheeksi.
  7. Rakenna jälkiruoka-annokset laseihin juuri ennen tarjoilua. Jaa rahkakerma, mango ja mantelirouhe kerroksiksi laseihin.
  8. Koristele halkaistulla suklaapatukalla.

Vinkki: Voit rakentaa raikkaat ja keväiset kerrosherkut näyttävästi viinilaseihin.