
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | mangoa mango | ||
90 g g | maitorahkaa maitorahka | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
kuohukermaa | |||
3 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
tai sitruslikööriä | |||
2 -3 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
60 g g | mantelipatukkaa mantelipatukka |
Koristeeksi
3 kpl kpl | suklaapatukkaa suklaapatukka | ||
esim. maitosuklaa-keksipatukoita |
Mango-manteli-kerrosrahka
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:05
h
(0)
Valmistus
- Sulata mangopalat pakkauksen ohjeen mukaisesti ja pilko terävällä veitsellä leikkuulaudalla pienemmiksi paloiksi.
- Siirrä palat kulhoon ja sekoita joukkoon sitruslikööriä tai limettimehua ja sokeri.
- Anna maustua vartin verran.
- Kumoa rahka kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se rahkan joukkoon.
- Tarkista maku ja lisää halutessasi sokeria.
- Leikkaa mantelipatukka terävällä veitsellä rouheeksi.
- Rakenna jälkiruoka-annokset laseihin juuri ennen tarjoilua. Jaa rahkakerma, mango ja mantelirouhe kerroksiksi laseihin.
- Koristele halkaistulla suklaapatukalla.
Vinkki: Voit rakentaa raikkaat ja keväiset kerrosherkut näyttävästi viinilaseihin.