
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | mangoa
mango (säilyke tai tuore) | ||
90 g g | maitorahkaa maitorahka | ||
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
3 rkl rkl | limemehua
limemehu (tai sitruslikööriä) | ||
2 - 3 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
60 g g | mantelipatukkaa mantelipatukka |
Koristeeksi
3 kpl kpl | suklaapatukkaa
suklaapatukka (esim. maitosuklaa-keksipatukoita) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMango-manteli-kerrosrahka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata mangopalat pakkauksen ohjeen mukaisesti ja pilko terävällä veitsellä leikkuulaudalla pienemmiksi paloiksi.
- Siirrä palat kulhoon ja sekoita joukkoon sitruslikööriä tai limettimehua ja sokeri.
- Anna maustua vartin verran.
- Kumoa rahka kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se rahkan joukkoon.
- Tarkista maku ja lisää halutessasi sokeria.
- Leikkaa mantelipatukka terävällä veitsellä rouheeksi.
- Rakenna jälkiruoka-annokset laseihin juuri ennen tarjoilua. Jaa rahkakerma, mango ja mantelirouhe kerroksiksi laseihin.
- Koristele halkaistulla suklaapatukalla.
Vinkki: Voit rakentaa raikkaat ja keväiset kerrosherkut näyttävästi viinilaseihin.