Helppous yllättää
Nutella-lusikkaleivät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g voita voi
1 dl dl sokeria sokeri
4 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 suikaletta suikale appelsiinin kuorta appelsiinin kuori
(raastettuna)
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
1 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe

Väliin

1 dl dl Nutella-levitettä Nutella-levite
(tai muuta pähkinä-suklaalevitettä)

Koristeeksi

1 ripausta ripaus tomusokeria tomusokeri
1 ripausta ripaus strösseleitä strösseli

Nutella-lusikkaleivät

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(1)

Valmistus

  1. Laita voi kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, sekoita välillä. Älä päästä rasvaa ruskistumaan.
  2. Mittaa kulhoon sokeri ja kaada kuuma voisula kulhoon. Anna seoksen jäähtyä sekoittamatta.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  4. Painele taikinaa syväpesäiseen teelusikkaan ja tasoita kulhon sisäreunaa vasten. Vedä taikina lusikasta kupera puoli ylöspäin suoraan leivinpaperille uunipellin päälle.
  5. Paista pikkuleipiä 175 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeita.
  6. Anna pikkuleipien jäähtyä.
  7. Koristele puolet pikkuleivistä itsevärjätyillä sokerivesikuorrutuksilla tai valmiilla sokerikuorrutteilla pääsiäismunien tapaan ja somista vielä strösseleillä. Levitä Nutella-tahnaa koristelemattoman pikkuleipäpuoliskon sileälle pinnalle ja paina koristeltu puolikas päälle.