
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | voita voi | ||
1 dl dl | sokeria sokeri | ||
4 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 suikaletta suikale | appelsiinin kuorta appelsiinin kuori | ||
raastettuna | |||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe |
Väliin
1 dl dl | pähkinä-suklaalevitettä pähkinä-suklaalevite | ||
Choco Nussa |
Koristeeksi
1 ripausta ripaus | tomusokeria tomusokeri | ||
1 ripausta ripaus | strösseleitä strösseli |
Nutella-lusikkaleivät
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30 h
(1)
Valmistus
- Laita voi kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, sekoita välillä. Älä päästä rasvaa ruskistumaan.
- Mittaa kulhoon sokeri ja kaada kuuma voisula kulhoon. Anna seoksen jäähtyä sekoittamatta.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
- Painele taikinaa syväpesäiseen teelusikkaan ja tasoita kulhon sisäreunaa vasten. Vedä taikina lusikasta kupera puoli ylöspäin suoraan leivinpaperille uunipellin päälle.
- Paista pikkuleipiä 175 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeita.
- Anna pikkuleipien jäähtyä.
- Koristele puolet pikkuleivistä itsevärjätyillä sokerivesikuorrutuksilla tai valmiilla sokerikuorrutteilla pääsiäismunien tapaan ja somista vielä strösseleillä. Levitä Nutella-tahnaa koristelemattoman pikkuleipäpuoliskon sileälle pinnalle ja paina koristeltu puolikas päälle.