Helppous yllättää
Itse tehty suklaalevy

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

100 g g suklaata suklaa
(esim. taloussuklaa)
100 g g valkosuklaata valkosuklaa
makeisia makeisia
(pääsiäiskarkkeja)
strösseleitä strösseli
(tai nonparelleja)

Itse tehty suklaalevy

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(48)

Valmistus

1. Paloittele suklaat varovasti tasaisiksi riveiksi ja asettele palat leivinpaperin päälle uunipellille suorakaiteen muotoon, tiiviisti rinnakkain.

2. Sulata suklaita 75-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

3. Marmoroi suklaa vetämällä cocktailtikulla kuvioita suklaan pintaan. Ripottele päälle (rouhittuja) karkkeja ja nonparelleja.

4. Siirrä suklaa jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi. Säilytä valmis suklaa huoneenlämmössä.