
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | suklaata
suklaa (esim. taloussuklaa) | |
100 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
makeisia
makeisia (pääsiäiskarkkeja) | ||
strösseleitä
strösseli (tai nonparelleja) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listItse tehty suklaalevy
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paloittele suklaat varovasti tasaisiksi riveiksi ja asettele palat leivinpaperin päälle uunipellille suorakaiteen muotoon, tiiviisti rinnakkain.
2. Sulata suklaita 75-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
3. Marmoroi suklaa vetämällä cocktailtikulla kuvioita suklaan pintaan. Ripottele päälle (rouhittuja) karkkeja ja nonparelleja.
4. Siirrä suklaa jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi. Säilytä valmis suklaa huoneenlämmössä.