
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Porkkanadonitsit
3 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
2 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
1 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
1 dl dl | maitoa maito | |
1 dl dl | porkkanaa
porkkana (raasteena) | |
0,5 dl dl | rypsiöljyä
rypsiöljy (+ loraus voiteluun) |
Kuorrutus
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
50 g g | voita voi | |
1,5 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Koristelu
3 dl dl | kookoshiutaleita kookoshiutale | |
100 g g | tummaa suklaata
tumma suklaa (sulatettuna) | |
0,5 kpl kpl | porkkanaa porkkana |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorkkanadonitsit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa kuivat aineet kulhoon. Sekoita.
- Lisää öljy, muna, maito ja porkkanaraaste.
- Öljyä donitsipellin kolot.
- Pursota taikina donitsipellin koloihin.
- Paista 200 asteessa 6-8 minuuttia. Anna jäähtyä ennen koristelua.
- Sekoita kuorrutuksen aineet kulhossa.
- Levitä kuorrutus donitseille.
- Dippaa donitsit kookoshiutaleisiin.
- Tee sulatetulla suklaalla lumiukon kasvot donitsiin. Muotoile porkkanasta lumiukoille nenät.