
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 levyä levy | voitaikinaa
voitaikina (tai lehtitaikinaa) | |
1 - 2 kpl kpl | päärynää päärynä | |
100 g g | sinihomejuustoa
sinihomejuusto (Deluxe Blue Stilton sinihomejuustoa) | |
1 dl dl | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä |
Voiteluun
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
1 lorausta loraus | balsamicoa balsamico | |
1 lorausta loraus | hunajaa hunaja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listStilton-päärynätortut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Leikkaa sulaneet taikinalevyt kahtia ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Tee paloihin viillot kuin tekisit joulutorttuja.
2. Kuori päärynät, halkaise ne pituussuunnassa ja poista siemenet. Leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi ja nosta muutama pala taikinaruutujen keskelle.
3. Murustele päälle sinihomejuustoa. Taita taikina joulutortun muotoon, voitele ja paina päälle pekaanipähkinä. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
4. Pirskottele halutessasi päälle balsamikastiketta ja hunajaa. Tarjoa vastapaistettuina.