
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
180 g g | manteli-rusinasekoitusta manteli-rusinasekoitus | |
3 | muffinia
muffini (esim. Confiserie Firenze suklaamuffineja) | |
250 g g | mascarponea mascarpone | |
1 - 2 rkl rkl | kardemummaa kardemumma | |
300 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
150 g g | tummaa suklaata tumma suklaa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listManteli-rusina-kakkutikkarit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Rouhi mateli-rusinasekoitus ja kumoa kulhoon. Murenna joukkoon muffinit.
- Sekoita mukaan mascarpone ja rommi tai kardemumma. Tarkista maku.
- Siirrä seos vartiksi jääkaappiin jähmettymään.
- Ota massasta nokareita ja pyörittele palloiksi. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Sulata kuorrutesuklaat omissa kulhoissaan vesihauteessa.
- Valuta kakkutikkarille valkosuklaata ja koristele tummalla suklaalla.
- Työnnä tikkareihin puiset cocktailtikut tai tarjoa sellaisenaan.