Helppous yllättää
Manteli-rusina-kakkutikkarit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

180 g g manteli-rusinasekoitusta manteli-rusinasekoitus
3 muffinia muffini
(esim. Confiserie Firenze suklaamuffineja)
250 g g mascarponea mascarpone
1 - 2 rkl rkl kardemummaa kardemumma
300 g g valkosuklaata valkosuklaa
150 g g tummaa suklaata tumma suklaa

Manteli-rusina-kakkutikkarit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(0)

Valmistus

  1. Rouhi mateli-rusinasekoitus ja kumoa kulhoon. Murenna joukkoon muffinit.
  2. Sekoita mukaan mascarpone ja rommi tai kardemumma. Tarkista maku.
  3. Siirrä seos vartiksi jääkaappiin jähmettymään.
  4. Ota massasta nokareita ja pyörittele palloiksi. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  5. Sulata kuorrutesuklaat omissa kulhoissaan vesihauteessa.
  6. Valuta kakkutikkarille valkosuklaata ja koristele tummalla suklaalla.
  7. Työnnä tikkareihin puiset cocktailtikut tai tarjoa sellaisenaan.