Helppous yllättää
Skånelainen omenatorttu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g limppua limppu
(joululimppua)
150 g g voita voi
0,5 dl dl sokeria sokeri
2 - 3 kpl kpl omenaa omena
1 rkl rkl kanelia kaneli
2 - 3 dl dl marmeladia marmeladi
(omena-kanelimarmeladia)
2 dl dl vaniljakastiketta vaniljakastike
(tai 4 palloa vaniljajäätelöä)

Skånelainen omenatorttu

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Raasta limppu. Sulata voi pannulla. Lisää joukkoon sokerit, omenakuutiot ja leipäraaste.
  2. Mausta seos kanelilla ja karamellisoi jatkuvasti käännellen kauniin ruskeaksi.
  3. Kokoa omenamassa ja omenahillo kerroksittain uuninkestävään vuokaan.
  4. Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  5. Tarjoa hieman jäähtyneenä vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.