
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | limppua
limppu (joululimppua) | ||
150 g g | voita voi | ||
0,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
2 - 3 kpl kpl | omenaa omena | ||
1 rkl rkl | kanelia kaneli | ||
2 - 3 dl dl | marmeladia
marmeladi (omena-kanelimarmeladia) | ||
2 dl dl | vaniljakastiketta
vaniljakastike (tai 4 palloa vaniljajäätelöä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSkånelainen omenatorttu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Raasta limppu. Sulata voi pannulla. Lisää joukkoon sokerit, omenakuutiot ja leipäraaste.
- Mausta seos kanelilla ja karamellisoi jatkuvasti käännellen kauniin ruskeaksi.
- Kokoa omenamassa ja omenahillo kerroksittain uuninkestävään vuokaan.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Tarjoa hieman jäähtyneenä vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.