
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | voita
voi (pehmeää) | ||
2,5 dl dl | tomusokeria tomusokeri | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
0,3 tl tl | suolaa suola | ||
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1,5 dl dl | maissitärkkelystä maissitärkkelys |
Lisäksi
0,5 dl dl | valkosuklaata valkosuklaa | ||
0,5 dl dl | pähkinä-nougatlevitettä
pähkinä-nougatlevite (Choco Nussa) | ||
2 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | ||
2 rkl rkl | kaakaojauhetta kaakaojauhe |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKolmen suklaan spiraalikeksit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöinen voi.
- Vatkaa joukkoon rikottu kananmuna.
- Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seos muutamassa erässä taikinaan.
- Jaa taikina kolmeen osaan. Vatkaa 1/3 taikinan sekaan pähkinä-suklaaseos ja 2 rkl maissitärkkelystä ja toiseen 1/3 taikinaa 2 rkl kaakaojauhetta ja viimeiseen 1/3 osaan hienonnettu valkosuklaa.
- Leivo kaikista kolmesta taikinasta samanpituiset pötköt. Nosta pötköt päällekkäin ja kierrä niitä molemmista päistä vastakkaisiin suuntiin, kunnes niistä muodostuu spiraali. Kääri kelmuun ja nosta viileään vähintään tunniksi.
- Leikkaa kierretty pötkö 2 cm:n viipaleiksi. spiraaliksi ja paina palat kämmenellä tasaiseksi
- Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia, niin että pinta saa juuri ja juuri vähän väriä.