Valmistus
- Kiehauta kattilassa rasva ja neste, anna jäähtyä.
- Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja sitruunankuoriraaste.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon vuorotellen rasvasulaa ja jauhoseosta.
- Kaada taikina voideltuihin uuninkestäviin, mieluiten kuperapohjaisiin pikkuvuokiin tai koristelemattomiin kahvikuppeihin.
- Paista 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Kumoa leivonnaiset jäähtymään.
- Halkaise leivonnaiset. Kostuta puolikkaat kevyesti omenamehulla. Levitä täytteeksi marmeladia.
- Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä hetken. Vatkaa tuorejuusto notkeaksi ja lisää mukaan suklaasula.
- Levitä kuorrute leivonnaisten päälle ”lumikerrokseksi”.
- Koristele halutessasi nonparelleilla.