
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
125 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | |
125 g g | voita voi | |
3 | kananmunaa kananmuna | |
2 | kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen | |
0,75 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
3,5 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho |
Lisäksi
30 g g | valkosuklaata valkosuklaa | |
6 palloa pallo | jäätelöä
jäätelö (halutessasi tarjoiluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listValkosuklaasydämiset suklaafondantit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paloittele suklaa ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa on liuennut. Siirrä sivuun.
- Vatkaa munat, keltuaiset ja sokerit sähkövatkaimella kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi.
- Kääntele vähän jäähtynyt suklaaseos varovasti munavaahtoon.
- Siivilöi jauhot taikinaan ja sekoita.
- Jaa taikina voideltuihin suorareunaisiin annosvuokiin (vetoisuus 1 dl, halkaisija6-8 cm). Täytä vuoat 3/4 tilavuudesta.
- Työnnä jokaisen fondantin keskelle pala valkosuklaata, peitä vuoat kelmulla ja siirrä jääkaappiin.
- Voit paistaa fondantit jo parin tunnin päästä tai vasta seuraavana päivänä.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nosta fondantit jääkaapista uuniritilälle ja paista niitä 12-13 minuuttia. Keskusta saa jäädä vähän valuvaksi.
- Koristele valkosuklaarouheella ja nosta vuoat lämpiminä pöytään.
- Tarjoa lisänä kardemummajäätelöä.
Vinkki: Kun pääruoka on nautittu, ota fondantit jääkaapista ja työnnä ne esikuumennettuun uuniin.