Helppous yllättää
Valkosuklaasydämiset suklaafondantit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

125 g g tummaa suklaata tumma suklaa
125 g g voita voi
3 kananmunaa kananmuna
2 kananmunankeltuaista kananmunankeltuainen
0,75 dl dl sokeria sokeri
2 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
3,5 rkl rkl vehnäjauhoja vehnäjauho

Lisäksi

30 g g valkosuklaata valkosuklaa
6 palloa pallo jäätelöä jäätelö
(halutessasi tarjoiluun)

Valkosuklaasydämiset suklaafondantit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:20 h
(6)

Valmistus

  1. Paloittele suklaa ja voi pinnoitettuun kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa on liuennut. Siirrä sivuun.
  2. Vatkaa munat, keltuaiset ja sokerit sähkövatkaimella kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi.
  3. Kääntele vähän jäähtynyt suklaaseos varovasti munavaahtoon.
  4. Siivilöi jauhot taikinaan ja sekoita.
  5. Jaa taikina voideltuihin suorareunaisiin annosvuokiin (vetoisuus 1 dl, halkaisija6-8 cm). Täytä vuoat 3/4 tilavuudesta.
  6. Työnnä jokaisen fondantin keskelle pala valkosuklaata, peitä vuoat kelmulla ja siirrä jääkaappiin.
  7. Voit paistaa fondantit jo parin tunnin päästä tai vasta seuraavana päivänä.
  8. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nosta fondantit jääkaapista uuniritilälle ja paista niitä 12-13 minuuttia. Keskusta saa jäädä vähän valuvaksi.
  9. Koristele valkosuklaarouheella ja nosta vuoat lämpiminä pöytään.
  10. Tarjoa lisänä kardemummajäätelöä.

Vinkki: Kun pääruoka on nautittu, ota fondantit jääkaapista ja työnnä ne esikuumennettuun uuniin.