Helppous yllättää
Puolukka-kinuskipavlova

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Marenki

4 kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen
3 dl dl sokeria sokeri
2 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
1 tl tl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 tl tl perunajauhoja perunajauho
1 tl tl rypsiöljyä rypsiöljy

Kinuski

2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
1 dl dl fariinisokeria fariinisokeri
1 tl tl piparkakkumaustetta piparkakkumauste
1 tl tl voita voi

Lisäksi

2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
200 g g maitorahkaa maitorahka
0,5 dl dl sokeria sokeri
200 g g puolukoita puolukka
(pakaste)

Puolukka-kinuskipavlova

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:00 h
(7)

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
  2. Valmista marenkipohja. Mittaa valkuaiset puhtaaseen kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen ja vatkaa, kunnes seos on kovaa vaahtoa. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, valkoviinietikka ja perunajauhot.
  3. Öljyä kevyesti leivinpaperi ja levitä marenkivaahto ison pyöreän kakkupohjan muotoon. Paista marenkia tunnin ajan. Sammuta uuni ja anna pohjan jäähtyä jäähtyvässä uunissa.
  4. Valmista kinuski. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kinuskiksi, noin kymmenen minuutin ajan. Sekoita joukkoon piparimauste ja voi. Anna jäähtyä.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta sokerilla.
  6. Siirrä marenkipohja tarjoiluvadille. Levitä sen päälle kermavaahto ja puolukat. Viimeistele kinuskilla.