
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Marenki
4 | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | |
3 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 tl tl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 tl tl | perunajauhoja perunajauho | |
1 tl tl | rypsiöljyä rypsiöljy |
Kinuski
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
1 dl dl | fariinisokeria fariinisokeri | |
1 tl tl | piparkakkumaustetta piparkakkumauste | |
1 tl tl | voita voi |
Lisäksi
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
200 g g | maitorahkaa maitorahka | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
200 g g | puolukoita
puolukka (pakaste) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPuolukka-kinuskipavlova
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
- Valmista marenkipohja. Mittaa valkuaiset puhtaaseen kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen ja vatkaa, kunnes seos on kovaa vaahtoa. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, valkoviinietikka ja perunajauhot.
- Öljyä kevyesti leivinpaperi ja levitä marenkivaahto ison pyöreän kakkupohjan muotoon. Paista marenkia tunnin ajan. Sammuta uuni ja anna pohjan jäähtyä jäähtyvässä uunissa.
- Valmista kinuski. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kinuskiksi, noin kymmenen minuutin ajan. Sekoita joukkoon piparimauste ja voi. Anna jäähtyä.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta sokerilla.
- Siirrä marenkipohja tarjoiluvadille. Levitä sen päälle kermavaahto ja puolukat. Viimeistele kinuskilla.