
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | piparkakkutaikinaa piparkakkutaikina | ||
50 g g | leivontasuklaata leivontasuklaa | ||
25 g g | valkosuklaata valkosuklaa |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMarmoroidut suklaapiparit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Leivo piparit normaaliin tapaan: Kauli sulanut piparitaikina ja ota siitä pipareita muoteilla. Paista leivinpaperin päällä uunipellillä 200-asteisessa uunissa 5-7 minuuttia. Anna pipareiden jäähtyä.
2. Sulata suklaat erikseen, vesihauteessa tai mikrossa matalalla teholla välillä sekoitellen.
3. Levitä lusikalla pipareille leivontasuklaata. Tiputtele päälle pisaroita valkosuklaasta. Marmoroi suklaapiparit vetämällä valkosuklaasta pyörremäisiä kuvioita cocktailtikulla.
4. Siirrä suklaapiparit jähmettymään jääkaappiin.
Tiesitkö? Kaakaon toimitusketjuun liittyvien ihmisoikeus- ja ympäristöriskien takia kaikki Lidlin omien merkkien tuotteissa käytetty kaakao on ollut sertifioitua jo vuodesta 2017. Näin Lidl pyrkii varmentamaan, että sen suklaita voi nauttia hyvällä omallatunnolla.